Tuesday, April 28, 2009

TAWAKKAL

Genetik ini,,,,,,




MEMBUNUHKU!!!!!!!!!!





soooo frustrated!!!!!!! giler keji + kejam soklan yg dikemukakn,,,, menusuk hingga ke kalbu,,,,




haish,,,,,



spt dijangka sjak dr awl sem lagiiii,,,, sy ini sgt lomah kalo bab kire2,,,, bile dpt soklan kire2 jer trus stat berpeluh mcm 1st day nak jumpe bakal mak mentua (hahaha,,, perasn!! bile u jmpe bkal ur MIL ummul???)



sy tilik2 dan sy tenung2 soalan kire2 tuh,,,,,lame jgk la daku berkeadaan begitu,,,, dan akhirnya apa yg mmpu sy lakukan hnylah,,,,,




SENARAIKAN SUME RUMUS YG SY INGAT SATU PERSATU!!!!


p + q =1

p2 + 2pq + q2 = 1

p2 + q2 + r2 + 2pq + 2pr + 2qr =1



hambik ko,,,,



soalan yg sengal pastinye akn mndapat jwpn yg sengal jgk lebih2 lg dr org yg sengal mcm UMMUL!!!


walopun sy rase lecturer tuh msti rase mcm nk cium lempang jer biler tgk jwpn sy tuh,,,,tp nk wat cmne,,, tu jer yg terdaya sy buat,,,, dpt 1 mrkh pun jadikkk la puan!!!!



tp,,, x kesah la,,,,dah jwb pun,,,, skrg hny mmpu tawakkal + redha + pasrah sahaje dgn apa jua markah yg akn beliau berikan,,,,




oleh itu,,, demi meraikn kegembiraan smpena tamatnye paper genetik nih,,,




xnk stdy mlm ni bleh??



huhu,,,,

sok la weh stdy,,,,=(



PENAT....


10 comments:

dEQna said...

Sis!!

cyan dye penat..
rehat lah k,,

mmmm..jgn kate kakUmmul jew,
lau deqna dpt soklan cenggitu maO sawan gak kat c2..huhu..^_^

neway..take care..
rest taw,,=)

ummul said...

deqna,,,

huhu kalo k.ummul sawan kat situ mau gempak 1 dwn tuh...=p


dah jampi sgala bagai tp mcm x leh gak,,,

huhu,,,

layan je la,,,

yup yup,,, skrg pun tgh rest neh!!


+____+


u take cre too dear!!

tashamomo said...

UMMMUUUUULLLLL~!!!!!

AKU PON MCM KO!
AKU BENCI3X KO GENETICS~!
APE PEKDAHNYE AKU STRUGGLE UTK PAPER NIH SELAMA NI??

AKU XCUKUP TIDO, XCUKUP REHAT, XCUKUP MAKAN, XCUKUP HIBURAN SEMATA2 KERANA MU GENETICS~!!
TP APE YG AKU DPT??
AKU XMO REPEAT PAPER NIH......

ISK! ISK! ISK!


-kerisauan tahap maksima aku, nk ketawa pon xmampu ummul, hanye bole *sigh..*sigh... and *sigh...

dEQna said...

hehe..~~

lupe nak cakap..
k.Ummul ngah final kan skunk ni??
papepon,,
owg nak wish,,,

GUDLUCK IN YOUR EXAM!!
DO UR BEST,!!

(^_6)Y peace!!

ummul said...

momo aku rase mcm WTH la paper genetik!!!


giler ko,,, mane de org nk rpeat paper dowh!! menempah maut namanye,,,


huh aku pon same!!! kalo aku tau aku x stdy pon xpe,,,


xde EFFECT!!


ayt manis:


"ala senang je,,, kamu paham jer,,, msti leh jwb,,,'


huhu tu sume menipuuuu...

ummul said...

deqna,,,

thanx ya,,,


tinggal lg 2 paper,,,


pastu blik kg tanam ubi!!!!


hikhikhik

=)


jom2,,,nk ikut blik utara??

ct nuta said...

ummul!

wut course eh?
erms i nak ikot u balik la.

bole? hihihihi

gudluck gudluck gudluck!
:D :D

ummul said...

nutaaa!


i amik edu,,, major in bio,,,=)dok upsi neh kos tuh je lah yg available pun,,,hihi


bole bole!

jom jom kite konvoi reramai blik kdah,,,


u pun tgh final kn?

gud luck to u tooo dear!

tc.

dj said...

huahua...ppr GILER!!!

menci gntikkkkkkkkkkkkkkk



cmne la nxt sem nk amik akak die la...biotech..
huhu




kls 1 sem,ape pn xdeeeeeee.......
wat pnt g kls jee...
haih...



arap2 sume ok la kn..huhu

ummul said...

yup2 yang,,,


kiter sume anti-genetik,,,

kiter g klas tuh semata2 nk dgr sore dia yg gemersik bak bluh betung tu jer dan jgk nak dgr mukmin mmberikn idea berns beliau smbil kiter trkrbil2 mcm cicak tetelan obat gegat!

huh menci!!!


owh luper daaa....sem dpn ade kakak dia plak dah!!


aduyai bile kah pnderitaan ini akn berakhir??