Tuesday, April 21, 2009

G-0-0-D-L-U-C-K

hye people!!!!


rase nyer skrg neh mmg tgh demam exam kn,,,,sume org pun sebok menstudy kn diri,,,, me???
haish,,, susah nk ckp (smbil geleng2 pale),,, asik nk tdoooo jer,,,, aduih lah!! ade x ubat2 yg bleh wat org rajen???



*wink*


+_______+



hari neh sy dah start my 1st paper,,,, and 5 more papers to go!!!!!


syyyyhhhhhhh!!!!



i just wanna wish G-O-O-D L-U-C-K to all my frens, my classmates n my hosmates,,,,, tuk nina n zilot yg tgh final exam pun gud luck jugak to both of u,,,,=) n sume org pun tlg doakn sy bleh?? heeee!!! tima aceh.....=)








bb,

time kasih cll syg sbb nk wish me luck tuk my exam,,,, dun u noe dat u r so sweeetttt!!!=) walaopun sedih nk exm kali neh sbb dah xde sape nk call/msg syg pg2 b4 syg g exam,,,,


pesan suh syg doa byk2.......


selawt manyak2 lah.......


ingt bb time exam lah.......
(hikhik yg ni tipuuuu!!!)


tp walopun x suruh syg stil ingt awk time tgh struggle nk jwn exam tuh,,,,
n still bleh sunyum2 time jwb exam tuh,,,, hik2,,, sah ANGAU!!!!
Exm ari ni xde sape dah syg nk cll pas exam,,,, nk ngadu exam susah,,,,
syg rindu nk dgr awk pujuk2 syg lg,,,,=(
syg x sbr nk tngu LUSA!!!
cuz i noe this thursday i'll get a call from Taiwan,,,,=)



"Tears in my eyes, you on my mind, love in my heart, oceans in-between ... I love you syg,,, i always do...."


to my hosmates : tlg tarik idung sy kuat2 kalo sy malas!!!!seyes....=p

10 comments:

nina mazda said...

hee..
thanks kak ummul!!

ummul said...

same2 adik manis,,,

ngeee~~


^____^

Ena Mazly said...

Good Luck to u too...jawap elok2 ek...

ummul said...

thanx kak ena,,,,,=)

yer2 baek,,, sy akn make sure sy jawab elok2,,,=)

Mis$ IkIEN said...

haaaa...

kamu jgn risau umul...

saya akan memantau kamu setiap 2 jam k!!

muahahaha...

ummul said...

adoi laaaa!!!!!


warden kin sudah mengeluarkn amaran pertama!!!!


ummul,,, sile patuh yer!!


hahaha


^____^

tashamomo said...

mumulmumulmumul~

*sigh....
xdok sape nak call aku time2 nak exam nih...

satu2 nye 'purposive' msg yg aku dpt mlm sebelum menjawab exam tsr adalah drpd shukri sengal berbunyi:

"tasya, esok bg tgk kat aku eh, boleh la eh, huhu"
(sile wat nada pujuk rayu syuk)

malangnye pd hari kejadian aku duk jauh dr die.. kwang3x..
sian mamat tuh, malang sungguh,
dah la dpt pemeriksa yg amatlah kejam. hohoho,

ummul said...

momomomomomo,,,,


ko gedix!!
tp walau ko gedix aku ttp syg ko,,, ingt tuh!! (haha ayt xde kaitan idop & mati)


dah jgn nk wat ayat2 sedih ngn aku,,,
bersyukur lah sbb ko ade syuk tau???
hahaha!!



aku x leh blah tol ppn tuh,,, nk minum air pun xbleh,,, org mcm tu pun ada kaaa?? poyooo je lbih~~ kalo saper yg batok2 time exam tuh mmg nazak terus,,,,


terbntut niat aku nk tiru am disebabkn kekejaman beliau!!


meluat cek!!

~Wan Sue Fiz~ said...

ummul,

Good Luck for ur exam...

jgn mls2,ti klo failed xley tawen..hahaha..de ke kaitan..:)

nway,do ur besh ya...

p/s : nk ubat kasik rajen ye..ha,tau..tau..

sy magic kasik bb awk tetibe dpn mate awk skng eyh..msti automatic jdik rajen kn..hiks :)

t.care~~~

ummul said...

wan sue,


tenkiuuuu dear,,,=)


wan sue,


nak TAWENNNNN!!!! hikhikhik (okey2 xmo memalas dah)



hahaha,,,
kalo mcm tuh awk kasi magic bg dia ari2 ade dpn mate sy leh?? kasi jampi biar dia msuk lam mimpi pun xpe gak,,,hiks


^_______^



org tu pun sile take care yer....=)