Saturday, April 18, 2009

Settling My Debt

Oo oo,,,


i have been tagged by neesa cumelll,,, disebbkn skrg ni pun tgh dilanda keserabutan jiwa yg kronik,,, so sy dgn senang atinyer nk mnjwb soklan2 berikut,,,, =)



1. Letakkan gambar profile anda




2. Terangkan maksud gambar itu

Dat's ME!!! (batting eyelashes) hikhik,,,, gambo tuh xde pape mksud pun,,, sesaje amik di kala bosan mase dlm bus,,,haha.... so mknenye amik gmbr sendiri la neh,,,(mmg poonnn...) nigel barker pun take his own picture...soo wut?? :D


3. Kenapa pilih gambar itu?

yg ni pun sesaje gak,,,xde pape mksud tersirat maupun tersurat,,,maybe ni sbb my latest pic kot kn,,,so letak je lah...n lg stu lg stu,,, sy mmg ske ltak gmbr syok sndiri pun,,,, gagaga =)


4. Tag 5 lagi blogger!

aduh ni yg susah neh nk menge'tag' org neh,,,, sy tagged sape2 jer yg rase nk jwb tag neh n sesape yg xde keje,,,, sesape yg tgh tensen2 stdy tuh lg la dialukn2 menjwb,,,,=) chill~~








p/s: nk tagged bf sndiri bleh??? bee sile byr utang neh bile dah dpt line tenet nti yeh!! ^___^





6 comments:

dEQna said...

waa..
kiutnye kakUmmul nie..
hehe~~ =D

bg skit rahsia kecantikan..
hehehe~~ =D

neesa_jun said...

wah, sudah buat yah!...bagus2!..hehehe...i know ummul mesti wat nyer...baik untuk kesehatan neh...kan2??..hehe...thanksss =)

tashamomo said...

weh~
mane ko dpt idea nigel barker tuh??
lawak gile...
huhu, bole aku gune ayat ko tuh nnt..

ummul said...

Deqna,,

tima aceh,,,,=)


*blush blush*

rhsia kecntikn??erm...err...gunelah SYAAAHIIRAH (smbil nyanyi mcm dlm iklan tuh sebut)=p


p/s : nti kak ummul follow ur blog yeh??=)




xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

neesa,,,
yep2,,, ummul dah byr utang neesa,,, sooo 0-0 la ni yeh,,, hikhik mmg bgus yer tok kesihatan jari jemariku,,,,=p



sesyame neesa cumel,,, its my pleasure...=)


^________^



xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

tasha,,

nigel barker tu eh...=) aku tlis cmtuh sbb dia hensem????? haha!!


haaa gune2 jgn memalu,,,=)sesape nak guna tagline tuh pun dipersilakn yeh,,, sy xkn mengmbil tndakn undang2... haha


+______+

dEQna said...

salamm..huhu..da lame x bukak blog sendiriik..

owhh syahirah..
hehe,,nak try lah camni..
n_nY
*wink~wink~wink*

sis,,thanxs coz exchange link kat blog deqna..
tq..=)
i'm soo happyy...=)
=)

ummul said...

wslam,,,=)

hahaha,,,syahirah?? erk x gune pun,,, sbut sesuki ati jer kak ummul neh,,,

sile jgn amek ati yer,,,=)


anyway,,,

i'm hepi toooo,,,,=)