Friday, July 24, 2009

The Bags Are Ready



All the bags are ready... so lets go for camping peeps!! dis time tuk subjek ecology harus bercamping ke Pusat Konservasi Hidupan Liar, Sungkai tuk 3 days and 2 nights. tak tau la pusat konservasi ni akan letak kami kat hutan mana tuk camping.



[beg sape la nih..packing tak ingat2 mcm xmo balik lg dah] >___________<



camping is tiring but i hope my camping dis time will be exciting.. i hope so...

hope that i can enjoy all the activities dat have been scheduled. we will go for jungle tracking (oh i luv jungle tracking very much!) trapping the small mammals, and do some research for forest ecosystem..


Dr. Husni pesan:

1) kat dlm hutan tu nti maybe susah nak ade line tepon..n kalo unlucky xde terus line T_T. babe..nak ikut syg camping x? jom jom masuk beg!! rindunye kat dia nti x dpt call/msg2 3 hari nih. T_T

2) girls x payah nk make up segala sbb kat dalam sana tuh hanya ade beruk dan unggas SAHAJA!cet.

3) jgn buat khemah bwh pokok sbb riso kalo ranting pokok jatuh boleh tembus kepala. x penah sangka pun ranting kayu boleh membunuh orang.T_T

4) bwk Baygon sbb pacat BANYAK!




pg td dah call sek.men.alor pungsu, bagan serai tuk confirmkn yg sy akan wat praktikal kat sana sem dpn. i've no idea mcm maneeee skolah tu nti.harap segalanya berjalan baik.hmm dah nk jd cikgu dah. tp mcm x ready lg..



phieww~~





3 comments:

w|cKa` said...

slamat bercamping..

enjoy la kat sana walopon penat sbb dah start keja nnt semua menda tu dah xdpt wat lagi..

uwaaa rindunya zaman skolah..

AngOsH said...

mao join itu camping..bley x??oh, saya suka sukan lasak!

ummul said...

k.izan,
itu lah..
nti bwk student je la g camping agaknye..

teehee,, jom2 back to school!

^____^

_____________________________________________

anis,

bley2.. nti ade 2 lg camping.mao ikut kah?? >____<