Saturday, August 1, 2009

mid-sem break LAH SANGATTT!!

Upsi has been closed due to the h1n1 virus yakni virus yg membawa penyakit selesema vavi itu.patutnye mid-sem break start dis 14th of August tp dah makin ramai student dan staff yg positive virus h1n1 neh so cuti nye terpaksa la diawalkan smpi la 9hb Ogos neh..






[suke suke suke]


sbb kalo tak cuti that's mean hari sabtu dan ahad neh sy terpaksa mengadap mid-term tuk paper kimia dan biotech..tapi sebab dah cuti so maknanye postpone lah kan exam nye..??




^________________________________^



eh dah lamanye x menulis smpi dah blur x tau nak tulis ape lg...pape pun,,




HEPI HOLIDAY PEOPLE!!

TC OF UR HEALTH!

4 comments:

deqna said...

risau kan dgn wabak tu skunk ni..

kat sini pon dah ade org kne..
eee takut la akak..nak idop lame ni..huhu

dah balik ker??take care sis!!


=))

~ nAbILaH bILzZ @ eLLe_91 ~ said...

besnye cuti..
jelez2..
+____+

effizwaN said...

hai ummul^^

ummul said...

hai effiz =)

haaaluuu..