Tuesday, September 1, 2009

Dugaan Di Bulan Puasa

TMnet streamyx gedix!!


huh benci!!


tak suke!!


dah dkat sebulan tenet kat umah problem tp blum dtg2 juga mereka..


dlu mase nak register janji mcm2..skrg di mana janji janji mu?? (mood merdeka kembali ke zaman 50-an)


nak kena jemput pakai bunga manggar berkompang bagai baru nak datang ke?


tengok bulan2 puasa ni sajer nak buat orang marah..kan dah kurang pahla pose saya..hish sabau je lah..




ok to all bloggers ummul tau dah lambat tp tetap nak wish juga..



SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA


DAN


BERTARAWIH


DAN


SELAMAT BERMOREH JUGA BUAT SESAPE YG DPT MOREH..
(surau sini xde moreh T_T)

4 comments:

w|cKa` said...

slamat beposa utk ummul jugak..
pakai broadband la senang.. bleh angkot pegi merata2..

ummul said...

tu lah ingt nti prktikal kne pakai broadband jgk..

neway...


happy fasting!!jom cpt terjah bazar ramadan!

~ nAbILaH bILzZ @ eLLe_91 ~ said...

wahhhh...
kak ummul on9...
rinduuunyeeerrr..ops...
*_______*

ummul said...

>__________<

eyh rindu nabila jgak...=)