Tuesday, July 7, 2009

my little angel

PERINGATAN : ENTRI INI BANYAK GAMBAR. KALO RASE2 X SANGGUP SILA JGN
SEGAN SILU UNTUK KLIK BUTTON 'X' YG BERWARNA MERAH DI
SUDUT ATAS PALING KANAN ITU.



hepi Tuesday people!!



before nk mengomel panjang panjang kat sini harus mintak ampun sama my comel lote fren ctah neh...sory ctah lama gila bru muncul entri neh...hehe



>_________<



As requested by her yg sgt teruja nk tgk my new niece mengalahkn mak sdare dia so kat sini sy ltak la eh a few pics of her...disebabkan sy tgh dlm mood yg malas nk mengedit gambar budak ni, so sy ltak jer trus gedebak gedebuk semua gambar dia kat sini...boleh?? so entri kali neh melayan gambo je la yer...



Okey ladies,,,,meet my new niece Nur Kamilia Zahra yg bru 2 bln 26 hari dlm rancangan Gigi Gogo Ummul. Here we go,,,































ok sampai ketemu lg kita di laen waktu dlm rancangan Gigi Gogo Ummul,,,eheee (^_^)


bye bye~~

9 comments:

nadya said...

ya allah,, somelnye!!! i love baby!!

tashamomo said...

weh,, aku tgk muke die memule laki, rupe nye gadisss...

ummul said...

nadya,,,
baby mane2 pun sume comel..=)i luv baby too!!


tasha,
hahaha,,
kalo boy jd kamil la weh ank sdare aku!

missL33n said...

zahra neh mmg tomei pon mcm mak demok dia...

hihi... ^____^

umul leh x guna nama tu x kat cini???

kalo xleh nt lin liquid blk...

tasha...bb laki ke pompuan nampak sama ja...baju ja leh bezakan haha...

ummul said...

hahaha pngil ja lin..i loikee!!eheee..

ok fren, my nieces n nephews call me mak demok..(^__^)xyah la tny cmne dpt name tu,, pnjg citer kang kne wat entri bru 'mak demok' plak..

pasni zahra kne simpn rambut pnjg2 n pkai baju pink sokmo la..

dj said...

gigi gogo ummul??
hehe...tp ni mukan ank sniri...
nk ank kamu sniri!! nk2!!
hehe..``jokes``

btoi mul,cm muke daddy die...
tang mata tu mmg xleh kata la...
cm mul...hehe...
aka cm mak dia...

ummul said...

ank sndiri?? haish ling,, kalo baby tu bole jd sndiri tanpa bantuan pihak lain i dah bg dah kat u ank sdare...huhuhu

bak kata dr.husni kna dok bincang lek lok sanggup brapa..haha xleh blah Dr. neh..rase mcm kata2 dia semalm tuh harus didgr oleh lelaki2 yg lain juga..


ooo mata tuh genetik..hii..

masitah said...

yeayyy!!

at last prmntaanku ditunaikan

thanks ummul

tomeyyynyaaa zahra

mcm mak demok dia

lawak toi dsbalik pnggilan e2
pdhal mak demok neh kicik molek je
orgnyeee..

kan mul kan..ngaaaa~
hee~

ummul said...

hihi.. same2..=)


hahaha ni suma disebabkan abg2 dan kakak2 gue yg sgt annoying ajarkn ank sdare mul pangil name mak cik dia bkn2 smpi at last 'terlekat' nama tuh...wuaaa! sungguh kejam mereka..


mebi pasni perlu gemokkan bdn dgn harapn dipanggil mak kurus plak...boleh cmtu??

^____^