Wednesday, November 18, 2009

away

salam...


hye babe...i miss u...


i noe esok sy ade paper dan sepatutnye tgh bergelut dgn buku dan nota...sowi yer babe syg curi2 online...sy rindu sgt kat awk..dah lama sgt rasanye tak menulis kat sini...sy rindu awk tp xtau nak kongsi dgn sape..T_T



skrg bgn pagi...check msg...kosong...xde lg ucapan selamat pagi syg... sy rindu...



skrg kalo penat stdy...x dpt nk call awk lg ngadu sy penat... sy rindu...



esok balik exam x dpt release tension dgn call awk dan ngadu lg sy dpt jwb exam dan baik atau tak..sy rindu..



mlm2 bila tido sy tgk suma gmbr awk dlm hp...sy dengar blik suara awak nyanyikan lagu selamat hari lahir syg...sy rindu...




tak sabar nak tngu awak smpi jepun....saya rindu nak bermanja dgn awak lg babe...=)


awk jaga diri keh!



keje baik2!



keje rajin2!



xmau buat silap bila tgh duty!



syg sntiasa tngu kamu!=)






"Missing someone gets
easier every day because
even though it's one day
further from the last time
you saw each other,
it's one day closer
to the next time you will."

4 comments:

w|cKa` said...

saya juga diserang penyakit rindu.. huhu
saya juga xsabar nak tunggu dia sampai korea..

btw, dia naik kapal apa?

ZuRaNaI said...

hai ummul,,
slmt bknalan..

Mama Qiestina said...

hye antie ummul..

salam kenal :)

~qiestina~

ummul said...

k.izan,,

tp rsa rindu tu indah kn? =)

neway dia naik putri nilam 1..

ade gf/tunang/wifey yg sekapal ngn sye??^____^

hiks!






zura,,

hye zura...salam kenal...=)



mama & baby qistina,,

elllloooo baby qiestina,,,

salam kenal jugak dr auntie ummul..=)

be a good girl keh!